Afhaalpunten getroffen door corona maatregelen

De informatie op deze pagina kan tijdens de lockdown regelmatig aangepast worden

Wat verandert er tijdens de lockdown?

Voor Afhaalpunten gevestigd in tankstations en supermarkten verandert er niets.

Onderstaande Afhaalpunten zijn wel geraakt door de coronamaatregelen. Hieronder worden ze alfabetisch genoemd met daarbij de gewijzigde mogelijkheden. Als ze niet in deze lijst voorkomen zijn ze normaal geopend op de openingstijden die op de website worden aangegeven. Helemaal onderaan deze pagina wordt aangegeven wat er gebeurt als er post en pakjes worden aangeboden tijdens sluitingstijden en hoe u toch verder gebruik kunt maken van onze Postservice.

 

 

Baarle-Nassau

Op vrijdagavonden gesloten.

Borkel en Schaft

Gesloten, brievenbuspost wordt normaal bezorgd. Via e-mailadres op Afhaalpunten-pagina kan worden afgesproken wanneer deze post wordt gehaald. Voor pakjes zie onderaan deze pagina.

 

 

Wat gebeurt er met post en pakjes die niet kunnen worden afgeleverd?

Brievenbuspost

Brievenbuspost die niet in een brievenbus gegooid kan worden (als er geen brievenbus is), zal als onbestelbaar worden teruggestuurd naar de afzender.

Pakjes

Uw pakje gaat tijdelijk naar een postkantoor of servicepunt van een andere bezorgdienst, waar u het kunt afhalen (normaal gesproken ontvangt u via de mail bericht daarover van de bezorger). U moet dan wel uw paspoort of ID-kaart meenemen.

Een tijdelijk e-mailpasje aanvragen voor een ander Afhaalpunt

Door dit aan te vragen gebruikt u tijdelijk een ander Afhaalpunt dat wel gewoon is geopend.

– u verzoekt ons om een tijdelijk pasje per e-mail voor het Afhaalpunt naar keuze; wij zetten uw naam dan op de deelnemerslijst van dat Afhaalpunt

– daarna bestelt u uw post of pakje

– wij sturen u een tijdelijk pasje per e-mail waarmee u uw post of pakje kunt halen. Wanneer u niet op de deelnemerslijst staat, kunnen er geen pakjes in ontvangst worden genomen